Sunday, August 14, 2011

internet yang problem atau setting yang problem???

Views
korang pernah buat entry auto publish tak?

aku nak kata selalu buat tu takdelah sangat, tapi ada la kadang2 tu buat kan, dan aku selalu gak la menghadapi masalah yang sama bila buat entry auto publish nih...

apa masalahnya?

dah cun2 taip entrynya, pastu set le nak publish ari apa, kul bape, pastu klik publish now...

cun2 dah keluar ayat your entry will be automatically publish at 11.21am on 15 august 2011, dan kita pun dengan penuh kepercayaannya, percayalah entry tu dihupdate pada sekian masa sekian tarikh...

tapi sebenarnya, entry tu tak terpublish pun, apa kess? first time kena mcm ni, aku ingatkan aku ada buat salah waktu setting entry tuh, tapi bila dah kena lebih dari patblas kali nih, aku sendiri naik ngong ngan kes nih...

nak tanya korang la plak mcm mana...apa sebenarnya yang terjadi?

notakaki : geram bila mana entry tu sepatutnya dipublish pada masa itu tidak terpublish...geram3

2 comments:

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie said...

selalunya ok je sis...takde problem pun huhu

therosputih said...

shalleyshalina
lama kau tak mengomen kat sini sis...rindu sama kau...hehehe

tak pernah terjadik eh? maksudnya tenet aku la y ngeng nih...takpun laptop aku...hmmmm