Sunday, August 7, 2011

anda banyak kerja? ini tipsnya...

Views
katakan sekarang ni, kerja anda menimbun2...

1. soalan psv tingkatan 2 belum dibuat, usahkan soalan, draf pun belum ada lagi
2. saps utk 10 kelas masih belum dikey in kan lagi
3. laporan mingguan belum dibuat, perlu dihantar keesokan harinya

nampak mcm ada 3 point je, tp tu bukan sebarang point tuh...harus diteliti dengan setelitinya....

nak tau mcm mana nak atasi kerja yang banyak?

aku bukan nak ajar magic spell ke ilmu ghaib ke hape ke...dah tahu banyak kerja, apa lagi, buatlah sekarang...

notakaki : keroje keroje keroje

No comments: