Monday, August 15, 2011

ops kahwin

Views
dah ramai tahu aku bakal kahwin awal bulan september nih, dan makin ramai yang wish tahniah kat aku...terima kasih semua...doa kalian memang aku takkan boleh bayar sampai bila2....

sebenarnya kan, aku tak pernah hitung bape ari lagi aku nak kawin, bape banyak lagi persiapan yang aku tak buat, dan sume benda yang seangkatan dengan nak kahwin ni...

sengal kah aku? entah...

aku selalu terfikir, apa sebenarnya aku kena buat?

kepada yang berkenaan, boleh tak tolong jangan masuk campur dalam urusan hidup aku, aku dah penat

notakaki : aku nak layan hidup aku dengan hati aku sahaja, boleh???

6 comments:

Yasminhamid said...

kadang2 kita memang perlu bersendirian kan... akak mas nak kawin semua uruskan sendiri sebab cik abang kat sabah. akak kat kl...

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie said...

sis...saya pun nak kahwin dah hujung tahun nieee....tapi apa pun x prepare lagi =( btw, tahniah yeee

therosputih said...

kak yasmin
kami ni dua2 duk borneo, sabah sorg, sawak sorg...yang merimaskan saya adalah mereka2 yang takde kena mengena ngan life saya...rimas...

therosputih said...

shalley
kau sabah kan? tahniah sis...btw, thanks sesangat for the wish...

Anonymous said...

step 1 : decide wrna bju pengnatin n cr mak andam yg berbakat.
step 2 : baru decide tema pelamin sbb bju pngntin mcm2 wrna tp pelamin wrna xbape variety unless therosputih wt sndiri pelamin. so kena pndai2 match
step 3 : decide tema brg hntran.wrna hantaran jgn sebijik wrna pelamin nnt xnaik seri.smbil2 tu leh bli brg hntran
step 4 : cr cameraman n caterer kalo nk wt cateringla..msk sndri bole tp kna cri pggan magkuk n tukang msak sndiri..
step 5 : 1 1/2 bln nk kawen isi borang hiv test n evrythng

remember to always have a plan!!

hepi wedding

from miss pregnn

therosputih said...

cik anony aka miss pregnn
thanks for the list, ahaks...baru perasan komen nih, tak terlist dlm email gamaknya...

sume2 kat atas tu dah setel awal2 lagi dah sbb dah tahu duk jauh kan, malas nak susahkan sesape, so, susahkan diri sendiri awal2 lagi mase ada kat semenanjung...

btw, thanks for sharing ya...really appreciate that so much...