Thursday, August 18, 2011

entry khas untuk miss pregnn

Views
pagi ni, sorang pembaca blog aku text aku, asking about something that aku might be know...aku 2,3 ari ni tak bape nak menyempat hupdate, apatah lagi menjengah sapu2 sampah kat laman blog aku sendiri...dan bila mana ada orang tanya aku pasal blog aku sendiri, terpaksala aku ketepikan kejap soklan2 exam yang aku kena buat tu kejap, sebab aku nak tgk sendiri apa benda yang kawan aku tanya nih...

mak aih, intro kemain panjang haku ni...kate bizi, ahaks...

sebelum tu, cuba korang bace sendiri apa yang miss pregnn ni tulis kat ruangan chat beramai2 aku...


miss pregnn : kepada blogger, plz kim slm pada en naim n en azami.psan kt diorg 'korg mmg best wt kt kwn aku'

errr...aku sendiri tak bape nak paham sebenarnya...miss pregnn ni tujukan kat aku le kan, blogger yang dia sebut tu aku ler tu kan? hehehe...kura2 dalam perahu, pura2 tidak tahu plak aku ni...

yang buat aku makin kompius mak nih nyah oi, bila mana ada nama en naim ngan en azami, sebab setakat mana ingatan aku ni, ada 2orang makhluk allah yang nama mcm tu yang aku kenal tp aku tak pernah borak2 mesra jauh sama sekali menjadik skandal aku...errr....nape tetibe tersebut pasal skandal plak nih? ahaks...terlebih sudah mak ni nyah kan....

okay, letak tepi jap isu skandal mak tu nyah, mak nak tekankan ayat korg mmg best wt kt kwn aku ...errr...serius mak tak bape paham nyah...tapi sebab miss pregnn sendiri yang cakap, plz kim slm pada dorang, so, maksudnya, miss pregnn ni kenal la en naim ngan en azami yang dimaksudkan itu...

insyaallah kalau aku terserempak ngan 2 orang yang dimaksudkan itu, akan mak sampaikan pesanan itu...

cuma, sekarang ni...boleh mak tahu lebih lanjut pasal hal ni nyah? errr...maksud mak, miss pregnn sebab kalau ada apa2 yang boleh mak tolong, mak tolong setakat yang mak mampu...

notakaki : terima kasih daun keladi sama miss pregnn sebab sudi jengan blog cabuk mak nih...waiting for miss pregnn to leave more comments here...=)

10 comments:

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie said...

huhuhu tertanya2 nie.....apakah sebenarnya berlakuuuu

therosputih said...

shalley
kau tertanya2? aku laaaaagi tertanya2 sebenarnya...tu pasai aku hupdate entry ni...dgn harapan miss pregnn akan komen lagi...

Diana @ bilakukatacinta said...

dah mcm gosip pulak?

Nway..slamat hari raya

therosputih said...

diana
errr...mcm gosip2 plak kan...hehehe...thanks for the wish...selamat ari raya utk kamu jugak...

Anonymous said...

nak comment tp xpandai nk pm.how to pm?jap testing..

Anonymous said...

haaa..jadi pun..hepinye miss

salam therosputih.miss pregnn here.hope u don mind if i comment here since i dunno how 2 pm.

this is the real story:

aritu saya ad tengok gmbar org kawin yg awk post. dan psgn tu baru je kawin. baju pengantin merah dan nama pengantin lelaki tu adalah en.khairunnaim yusof. so saya faham awak penahla tgk muka die even dlm gmbar ke fb ke..

apa yg saya nk ckp aritu dlm msg adalah en.naim or khairunnaiam tu adalah seorng yg saya kenal n saya sgt menghormati beliau dan kawan beliau nama azami org dungun.azami tu tunang kepada kawan awak agknya..(gmbar azami kat bwh gmbar kawin en naim.)
mereka berdua seorang yg pd pndgan saya baik n bbudi bhasa..namun begitu pndngan sy terhdp mereka berubah setelah apa yg mereka lakukan pada 2 kwn baik saya.mereka berkwn rapt n berchinta bertahun2 tp diputuskan oleh 2 sedara lelaki tersebut atas alasan yg saya rs mane2 pompuan xleh terima..xperlu sy spesifik sbb telampau peribadi untuk kwn2 sya..bukan berniat untuk marah therosputih..cuma saya xd cara lain nk nyatakn pd dua sedara lelaki tersebut betapa xpatut btul perbuatan mereka pada kawan2 saya.alasan yg xkukuh.betul kita ada Allah dan Allah yang tentukan jodoh kita. tp pilihan untuk jadi manusia yg mcm mana terletak pada akal fikiran manusia tesebut..beza antara manusia adalah cara manusia melayan manusia lain secara baik@buruk..bukan nk mengatakan saya baik tp saya rasa kwn2 lelaki saya lebih sempurna akalnya kerana mereka lahir sbgai lelaki yg akalnya lebih dr wanita..saya hanya nk mereka tahu bahawa saya bersedih ke atas apa yg terjadi pd kwn2 saya apatah lg perasaan kwn2 sya..hepi diluar..dalam Allah shj yg tahu...eniwei tq sbb awk concern dgn comment saya..mmgla concern sbb msg saya tu semcam je kan..cannot wait 4 ur reply..

miss pregnn

mell said...

salam ain...ni melur la..ingat lagi x..??? bekas roomate ni..hee..sj nak komen kat cni..nway..congrats for ur wedding!..=)cmne nak contact ngan ain lg ni..ad fb x?? una yg bgtau ain kawen..n kebetulan kwn kite bukak blog ni,..so br tau ain nak kawen ry ni..hee..n congrats jugak kat naaa yg br kawen ngan azami kan??azami 2 kan coursemate kite,,hee..entry ni mcm hots je..hee..sb kite kenal ngan naim n azami 2..n gf naim n azami ..x sangka naa rumate kite dl kawen azami..nway congrats again..ain ad fb x??le chat pnjg2..hee..

therosputih said...

cik anony aka miss pregnn

wah...tak sangka miss pregnn sudi jengah lagi kat sini...sy tak marah pape pun sbb bagi sy, benda2 mcm ni adalah sangat sensitif dan subjektif, mungkin ari ni kena kat kawan kita, sape tahu esok2, kena kat kita sendiri kan...nnti therosputih hupdate new entry psl ni ye...

by the way, thanks for sharing...at least, we know something behind all these kan...

therosputih said...

mell
how can i forget you lah my dear....ain dah byk kali cuba nak contact melur tapi tak dapat, melur dah tukar no eh? ain ada msg tp asik pending je manjang....

therosputih said...
This comment has been removed by the author.