Saturday, March 28, 2009

aku rindu sama kampung halaman

Views
rindu sgt, td ckp ngan ma, dia demam selsema, dah bape hari dah, start ngan abah, berjangkit kena ngan org lain...abg ngah wat assgnment dia, kena hntar 6 hb nih, ikah main ngan bunat, msti dah nakal dah bunat skang ni kan, hishhh...rindunyer kat sume org...rasa mcm nak balik ptg ni jgk, tp apakan daya, kalau balik umah, paling komang seratus, nnti lps hbs exam, nak balik lg, seratus lagi melayang, tu y mls nak balik sgt tuh, lgpun fikir bape ari je cuti, sbtu ngan ahad, lg lah tak dpt nak balik, assgnment lg...ok2...sume tu letak tepi...fikirkan family je, betapa aku rindu kamu semua di sana...angin, smpaikan kerinduan ku ini ke sana....aku syg sume...

No comments: