Sunday, March 29, 2009

berita dari the star

Views
gambar ni diambil dr the star, oleh kevin tan (290309)...pemandangan klcc ngan kl tower sempena 60 earth hour...ramai y menyokong...bagus2...warga kerja the star pun turut sama menyokong, tgk dorg ni, sanggup tu, kerja2 jgk kan, bumi kita tanggungjawab kita...aku amek gmbar ni kat the star online, oleh s.s. kanesan...
ni lak gmbr time wedding dorng, amek kat the star online gak, suke sgt gmbar ni, wat majlis dlm gelap, jadik candle night dinner kan, romantik jgk...sebenarnya, sume benda sekeliling kita, jika dihargai, bawa makna y besar dlm hidup kita, moga pasangan ni kekal sehingga ke akhir hayat mereka kan...what a wonderful wedding dinner, kat hotel in subang...kenangan indah telah diabadikan...

No comments: