Friday, March 20, 2009

golden production part 1

Views
penat gak wat buku nih, tgk dr luar, cover, cun dah, tp syg, kualiti tarak...betul aku ckp, kesian ym sbb duk puji thomas balan sbb buku tebal nak mampos, dia tak tgk lg tuh isi kandungan mcm mana, aku tau lah sbb aku y edit satu buku tu mcm mana, and i know everything y ada dlm buku tuh, kesian ah ym, cuak aku, nnti masuk kelas mnggu dpn, dia bising, aku takut nnti dia cakap mcm ni jer, "saya kecewa dgn group thomas balan, sebab tak memenuhi apa y saya harapkan, saya kecewa ngan group ni", hah, kalau jadi betol2, mampos ah...kena buat balik kah?huhu...aku tak snggup dah...nnti nak kena siapkan buku lagi satu...buku first ni psl kajian silibus fizik, form1-3 psl sains berkaitan ilmu fizik, f4-5 psl fizik sepenuhnyalah...berat...total pages about 700, huh...proses binding, print2 sume thomas yang buat, thanks thomas syg...hahaha...

No comments: