Friday, March 13, 2009

bunga-bunga kemboja

Views
aduhai, novel ni mmberi impak y besar dlm hidup aku, why?arghhh...mls nak ingat balik, what can i say, ending dia tak best, aku mengharapkan ada peleraian, rupanya tidak, watak itu tergantung, terawang-awangan, so the readers can only imagine what will happen after this, just like that, aduhai...it makes my day seems like mendung2 aje...diselubungi rasa murung...ala...tak suka ah rasa mcm ni, that's why aku tak suke baca novel nih, tp ntah sejak 2 3 menjak nih, byk bijik gak ah aku baca dah, sejak beroomate ngan org sastera ni kot, hahaha...niza pun heran sbb dia tahu betapa aku tak suke mmbaca...takde pape pun, aku suka menulis, tp aku tak suke mmbaca, sbb when we are writing, we can write anything that we want, any story that we like, and any feelings that we like, but when it goes to reading what people write, hurmmm...we can co nothing, just read, all what we can only is thinking about what they had write, that's why aku tak suke...so, pg nih, baru je habiskan novel tajuk bunga-bunga kemboja, tak perasan plak sape penulisnya...hehehe....haaa.....sedih...

No comments: