Thursday, March 12, 2009

ym oh ym

Views
ari ni, baru je hbs td, de presentation pengurusan makmal sains, i have to speak in english, walaupun ntah pape, merapu je lebih, atleast we did it, golden production, hahaha...first2 nak present, dah kantoi, kami lupa nak print slide y kami buat dan bagi kat ym, ntah mcm mana, mood ym sgt bagus, dia bg masa utk kami g kedai, print sekejap benda alah tuh, hahaha...kelakar sgt, linda ngan midah, berlari2 g print, pastu bentang. dahla takde skrip, taktau nak cakap apa, thomas y perkenalkan kami, pastu aku sambung untuk promote content buku y kami buat, kelakar2...aku sedar, tp aku buat je, ayat english aku gila ah, aku taktau sape y phm ayat aku, sume ayat aku tergantung2, takde predikat, ada subjek je...hehehe...tp ym bg je kitorg 10, markah penuh, tak byk komen, komen secara umum je, maybe sebab kami buat present buku no 2, tu y dia mcm tu kot...hahahah....gila gegel...pas hbs kelas je, gelak besar kami...usaha kami y last minute selesai...

niza : ni y semangat nak buat buku 2 ni..
ain : eee....mcm tu sekali...jom, ptg ni jugak nak buat...
midah, linda : hahahaha

No comments: