Wednesday, March 4, 2009

impian aku

Views

baru pas mkn ngan abg...aku kyg ah, tp dia tak hbs mkn pun, ngade2 nak try tomyam, pastu cakap tak sedap, tak hbs makan...aku nak gi lib, dia nak gi kelas, pastu tetibe ckp kelas dia batal, haaa...nape tak bilang awal2 ek...suke mcm tu, n selalu wat mcm tuh, pndai tol berlagak mcm everythings is under control...mmgla under control pun, tp pandai dia simpan rahsia...hissshhh...naik bus, borak2...tetibe aku termenung...hahahah...hampeh ah...u know what...i wish i can be beside him for the rest of my life...hurmmm....

No comments: