Friday, March 20, 2009

apa garang2 ni?

Views
a:b taknak mkn ke?
b:taknak
c:dia lupa bwk duit ah
a:la, pakaila dulu duit a, mcm tak biasa
b:taknak2, taknak mkn
a:hbs tu, watpe dtg sini kalau taknak makan
b:tadi jogging, tak ckp nak makan lps tu
a:ooohhh...ok2..(it was my fault la kan sbb tak gitau apa rancangan hari ni, ermmm...ok2)
*
*
b:sedap sgt bihun tomyam tuh sampai tak bercakap...
a:(aduhai...ayat dia...kang nnti kalau bercakap, rasa mcm nak mkn org je, baik diam)
*
*
a:b, nape ni
b :(dengan muka garang), ape?
a:oh...taknakla ckp
b:hehehe, eh, gurau je lah
a:(takpelah, kalau itu sekadar gurauan, a nak blah ah dulu, nak balik bilik, tido)

chow...

No comments: