Sunday, July 3, 2011

GA komen, komen dan komen

Views
banner

dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim, aku melancarkan GA 'komen, komen dan komen' yakni GA ketiga yang aku anjurkan....

untuk menyertainya, sangatlah mudah, ada 2peringkat, peringkat pertama, patuhi syarat penyertaan di bawah
1. anda merupakan follower therosputih
2. copy banner dan buat satu entry berkaitan GA ini dan jangan lupa promote sket berkaitan GA ini
3. sertakan link entry anda di ruangan komen entry ini
4. letak banner ini di ruangan tepi blog anda dan link kan ke entry ini

entry yang anda tulis di blog masing2 merupakan permohonan penyertaan, kalau anda tak buat entry ni, komen2 yang anda tulis tidak akan dikira...

peringkat kedua, komen, komen dan komen...tak susah kan? sangatlah senang sebenarnya, anda cuma perlu baca entry di therosputih, jualbelicrocheted-manik, nukilan atau lagu dan tinggalkan komen anda....setiap komen anda akan dikira dan direkod jumlahnya...blogger yang mempunyai rekod komen tertinggi akan mendapat hadiah misteri dari sarawak....

jumlah pemenang dan hadiah masih belum ditentukan, dan memandangkan tempoh GA ini masih panjang, bagi aku masa yang panjang jugaklah untuk tentukan berapa ramai pemenangnya dan apa hadiah yang bakal aku bagi....

GA ini bermula 03.05.11 dan berakhir jam 11.59pm 03.07.11

semoga mendapat sambutan kalian semua

notakaki : apa2 pertanyaan, bleh ajukan terus kat sini

6 comments:

mekchu said...

tuh diaaaaa... dah masuk 3 GA dah.. rajin nyeeeeee..

therosputih said...

mekchu
joinla mekchu...takde sape join lagi ni...hukhukhuk...sedih...

k_Own said...

kak nk join lah. hehehehe..

therosputih said...

k_own
joinlah...masih terbuka nih...tak rugi hang mengomen...

MyMye MyMya said...

Waaaa mcm best :D

therosputih said...

mymye mymya
joinla...=)