Wednesday, July 13, 2011

sakit ini makin mencengkam

Views
ingat lagi entry aku di mana aku penah cite pasal sakit belakang aku? hmmmm...tak terhitung rasanya bape byk entry aku psl sakit2 ni...skrg ni, masih isu yang sama...menderita sakit...

last sakit ari tu, aku nekad gi klinik, suh doktor tu kasik injection baekkk punya kat aku....lega la kejap ari tu sehari, esoknya sakit lagi tp takdelah teruk mana...2 ari pastu, dah lega...

tak sampai seminggu pastu....nak bangun tido...owh tidak...nikmat sakit itu datang lagi....=( dugaan dugaan dugaan

aku bertahan la jugak 3,4 ari, tapi still tak pulih2 lagi...berkeping2 dah aku tempek panaflex tu tapi still tak jalan, what should i do...tadi pagi, aku ingat nak wat keje nekad lagi sekali, nak gi klinik, amek suntikan pape yang patut, tapi kawan aku cakap, cuba dulu bertahan, tgk mlm ni mcm mana, kalu still tak ok2 jugak, kita gi klinik...hmmmm....

sakit2 mcm ni baru kita sedar betapa tinggi nilainya kesihatan itu....

notakaki : aku byk sangat dosa ni, sebab tu banyak sakit...kan kan kan kan....zassss

4 comments:

Yasminhamid said...

jaga kesihatan.. kuatkan semangat

Fyzal said...

berurut cara tradisional pun boleh dicuba kawan. aku pernah suffer backpain yg teruk jugak - slip disc. why not u try pergi berurut.

therosputih said...

kak yasmin
tu ah, kuatkan semangat...hoyehhh....errr...ada sesape nak jadik pompom gurl utk i tak? agagagaga

therosputih said...

fyzal
tatau kat sini mana nak berurut, takut plak tu nak masuk pusat urut, takut kena ambush tak psl2...huhu...(banyak sangat tgk 999 nih)