Friday, July 29, 2011

isnin ni aku pun cuti la

Views
entry ni saje nak menggedik ngan tuan punya blog nailofar tuh, sebok je dia duk hitung mana mau pegi, balik teganu ka, balik kajang ka...hoit cik kak...pesal takmo balik teganu? first day puasa kat umah maaa, huh

disebabkan daya kejelesan aku yang menggunung, aku nak hitung gak lah....

isnin ni cuti, dan kalu tak silap aku, rasa2nya, sekolah akulah satu2nya sekolah dalam bintulu ni yang cuti isnin ni, kenapa? hahaha...sebab pengetua aku sangatlah memahami anak buah dia yang sangat tensen ngan telatah anak murid yang riban2 itu, maka, dia telah mengisytiharkan isnin ini sebagai cuti peristiwa, hoyehhhh

cuti tu memang best, tapi kalu kau sorang je dalam geng2 kau tu yang cuti, takde maknenya best tu...best kau tu tetap ke laut jugak kan senah kan??

jadi, hujung minggu ni, aku cuti 3 hari...lalalala...nak ke mana? huh...jangan tanya nak ke mana, sebab memang tak ke mana2 pun...plan nak pegi miri, takpun sibu, jumpa kawansampaimati aku, tp dia tak turun sibu la plak...so...sibu aku kat umah je lah...

notakaki : 3 hari untuk aku bermalas2an, hoyerghhhh!!!!

2 comments:

Yasminhamid said...

selamat berpuasa ain.. sekolah akak pun bercuti gak isnin ni..

therosputih said...

yasminhamid
thanks akak...kalu kat semenanjung, banyak je kan sekolah cuti...best, dapat puasa 1st day sama2 ngan family...