Thursday, July 28, 2011

jadi baby sitter

Views
nenong nenong nenong

aku baru dapat tugasan baru...jadik baby sitter kepada anak sorang kawan kat sekolah aku nih, umah dia betul2 belakang umah aku, bapak ah...baru aku tau 2,3 ari lepas...betapa sadisnya aku rasa...

kawan aku ni terlibat ngan PSKPP, errr...ape ke jadahnya tah, dah lupa...yang aku tau, S tu stands for sukan, K tu stands for kebudayaan....so, dia akan berkampung di sarikei lebih kurang beberapa hari, meninggalkan anak2 dia kepada orang gaji...

tugas aku bukannya jaga dorang sangat pun, tp aku diberi amanah hantar anak dia yang no 3 gi sekolah pagi2...adeh...saje nak suh aku bangun pepagi la tuh, hakhakhak...

pagi semalam, adalah hari pertama aku bekerja sebagai penghantar budak gi sekolah aka baby sitter...

notakaki : masa ngah drive, tuan kecik kat belakang...terasa mcm aku ni pemandu bas sekolah tu plak...GENG BAS SEKOLAH!!

No comments: