Friday, July 29, 2011

selamat hari raya

Views
errr...apakah ini? puasa belum lagi, dah wish selamat ari raya? hmmm...

renung2kan...

sama ada raya aku terawal sebulan 
atau 
ini ucapan raya yang dolu2 tu?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
aku baru habis puasa ganti semalam, jadi, ari ni aku beraya

selamat hari raya


notakaki : don't say even a word kat aku, hahahahaha

alkisah, aku terlewat ganti puasa, postponed punya postponed, smpaila satu tahap dah dekat2 camni baru nak gabra tahap gaban...huh...aku first time pose masa awal2 aku posting, ari sekolah, penat dia tuhan yang tahu....sangat tak larat, terus aku jadik fobia nak puasa kat sini, espeseli ari sekolah, pastu bila cuti sekolah, balik umah, tak tahan godaan, makanan best2, mana larat nak puasa beb...tu yang tertangguh sampaila dah last minute mcm ni, overall...nasib baik sempat habiskan sume...alhamdulillah

No comments: