Saturday, July 16, 2011

me in korporat uniform

Views
jelingan maut
amacam? tergoda tak? hakhakhak

actually, ini gambar berkurun punya, tapi baru menyempat nak story ari ni, so...ada aku kesah...hehehe...kesah jugak la sket...tapi nak buat mcm mana...dah tak sempat...halal je lah kan apa jua yang berlaku...

itu adalah baju korporat bagi tempat aku mengajar, sarawak...belah kanan tu logo jpn sarawak, belah kiri tu ala...buat2 tak kenal plak...tu logo kpm...opss lupa...satu lagi, belah kanan tu...nama aku...hehehe...ada stori tak best pasal nama aku tu, sedih...

masa aku tempah baju ni, aku dah warning awal2 nama aku, aku nak ada koma, NURUL 'AIN, sekalik, masa dapat...hah...NURUL AIN je, mana pergi ' ? bila aku tanya, alasan dorang, tanda tu kecik sangat, tak dapat nak jahit....aku rasa cam nak je pelangkung mamat yang gitau aku tu...agak2 ah bro nak tipu aku pun...mcm la aku taktau...boleh je buat...dorang je yang tertinggal, salahkan mesin plak...hampeh...

sekolah aku menggalakkan guru2 pakai baju korporat ni tiap2 ari jumaat...ngan skirt itam...aku teringin nak pakai baju ni ngan seluar slek itam...huuuu....tp mana boleh pakai seluar kan, tak formal...hukhukhuk

notakaki : baju korporat, tuan tak keparat

4 comments:

siti ika said...

pheeewitt.. hekhek.. eh, aku pun nak jugak baju korporat...

therosputih said...

ika
hikhikhik...ngade lah kau nih...

Enh Ear said...

jeles2.. aku nk jugakk....

therosputih said...

enhear
kau nak ke? meh aku tempahkan untuk kau...jpn sarawak punya...