Wednesday, November 21, 2012

tik tok tik tok SPECIAL GIVEAWAY

Views
 
  
woahaa...sempat jap nih nak hupdate pasal SPECIAL GIVEAWAY yang tengah berlangsung sekarang dan bakal tamat tepat jam 11.59pm malam ni...seram sejuk seram sejuk je rasa sebab tak sabar nak cabut undi...hahaha...

sebelum giveaway ni tamat, dan sebelum secara rasminya aku mencabut undi bagi 3 hadiah phone casing tuh, bolehla seru2 jampi2 apa2 yang patut nombor bertuah masing2...hehehe...boleh check di sini...

oh ya...insyaallah...andai kata kesihatan mengizinkan dan tak de apa2 masalah, senarai nama pemenang SPECIAL GIVEAWAY ni akan aku hupdate pada 28hb ini...bagi aku masa lebih kurang seminggu untuk menyelesaikan segala apa2 yang patut...

dengan kekurangan kemudahan internet yang ada, agak susah sket untuk aku sentiasa online...huh...so, mintak ampun mintak maaf awal2 andai ada kekurangan dari pihak aku selaku penganjur GA kali ini...

notakaki : awatla cc ni takde aircond, panas mak buyong nih nak menghupdate dengan selesa, hahaha

22 comments:

JaSSNaNi said...

ok.. berita terima... rojer..
tak sabar nak tengok sape yg menang.. :D

aynna halim said...

tag kamu :) http://welcometomyblogirl.blogspot.com/2012/11/simple-giveaway-choose-and-random.html

Nana Hashim said...

kak..cabut no 23 taw..fuhhh...hihihi

mi$$ch0c0laTe said...

wow...dh nk tamat ea.. hope ada rezeki la.. :)comel je emo ngan monster cookies...

miz ruha said...

tak sabar nak tahu sapa pemenangnya...
minta2 no sy terpilih... ^_^

FaLya said...

sis,cbut no 7..klau tercabut no lain,sis cabut lg dan lg smpai dpt no 7..haha..

FaLya said...

hee..kejam ke mcm tu?

aynna halim said...

tag lagi http://welcometomyblogirl.blogspot.com/2012/11/hot-and-super-giveway-by-fatimah-azzarah.html

ayut said...

mencurik masa mengupdate ye kak.. :) xlama dh :)

Deqla manjew said...

x join tp nk wish kat smua pserta good luck!! :)

FaLya said...

xsabar nk tau pemenang:)

mi$$ch0c0laTe said...

hope ada rezeki...amin...

therosputih said...

jassnani
dah hupdate dah semalam, lambat dari tarikh yang dijanjikan, mohon maaf semua...

therosputih said...

aynna halim
insyaallah kita singgah sana nanti...line tenet tak bape nak bersemangat...

therosputih said...

nana hashim
alamak...dah boleh tengok dah result pemenangnya...

therosputih said...

mi$$ch0c0laTe
hadiah elmo ngan cookie monster memang takleh main cabut2 undi, memang dah gitau awal2 syarat dia apa...hehehe

therosputih said...

miz ruha
tak terpilih kali ni takpe, boleh join next giveaway lagi nanti kan...insyaallah...

therosputih said...

falya
untuk dapatkan no 7 yang naik, terpaksala try try dan try lagi...tapi nak buat macam mana, 3 kali cabut je limitnya...hehehe

therosputih said...

falya lagik
kejam la jugak...hahahaha

therosputih said...

aynna halim
thanks dear...tak sempat lagi nih nak terjah...

therosputih said...

falya
sabar2...hehehe

therosputih said...

mi$$ch0c0laTe
insyaallah...andai itu takdirnya...ecewah...macam novel plak...