Monday, November 5, 2012

hupdate entry pendek

Views
ari tu ada join satu contest teka2 jumlah yang dia spend untuk baju, seluar dan selipar untuk anak dia, dan2 tadi dia dah announce, dan dan2 jugakla time tu aku baru je tengok hupdate terbaru2 rakan2 blogger...

ini aku copy paste je ayat dia

The lucky winner with therosputih, you are the one! Her closest guess RM80.80. I guess her midnight guess gives her the winning thought! 

sebelum tu, aku ada join contest teka2 jugak yang dia anjur, dan tak sangka, rezeki aku gamaknya...menang...alhamdulillah...

notakaki : tak larat nak terjah blog kengkawan yang lain, demam masih galak dan tengah bersuka ria dalam badan aku, best kot, sampaikan taknak blah lagi


12 comments:

Dunia Wilma said...

Tahniah TheRosPutih :-)

therosputih said...

dunia wilma
terima kasih sis...

Dikbi Kamaruddin said...

menang lagi?? Alhamdulillah..rezeki baby tu..

therosputih said...

dikbi kamaruddin
hihi...alhamdulillah, rezeki baby nih...

JaSSNaNi said...

wow... TAHNIAH... :)
pandai teka teka..

Waney Zainuddin said...

Best nyer.. Congrats :)

therosputih said...

jassnani
hehehe...time kasih...terkebetulan tekaan itu mengena...wakaka...

therosputih said...

waney zainuddin
time kasir dear...tak sabar nak tahu apa hadiahnya...

ayut said...

tahniah!mmg rezeki tu nama yer :)
dmam ke?skrg ok ke tak ok lg?

therosputih said...

ayut
hehehe...rezeki yang tak disangka2...alhamdulillah...ari ni dah kurang dah demamnya...mcm dah sihat...ekekeke

mi$$ch0c0laTe said...

tahniah... sy join jugak tpi xdk rezeki... :)

therosputih said...

mi$$ch0c0laTe
alhamdulillah, rezeki saya gamaknya kan...takpe...nnti ada giveaway lagi, kita pakat2 join reramai...