Thursday, November 1, 2012

kemenangan berganda

Views
pembuka entry dengan memanjatkan setinggi-tinggi kesyukuran kepada yang maha esa, sebab sepanjang2 aktif join giveaway sana, segmen sini, anjur giveaway sendirik lagik, aku dapat dua berita gembira secara berturut-turut plak tu....

kemenangan satu
semalam, teman rapat alam maya saya sekarang nih, tak lain tak bukan cik azlyzah kita, mesra aku panggil cik je, sepanjang bulan oktober yang baru je end up yesterday, dia ada menganjurkan ala2 mini giveaway gitu...katanya nak bagi hadiah topup rm10 kepada pengomen terbanyak blog dia, alhamdulillah...tak sangka, rupenya aku lah insan bertuah yang suka buat kecoh kat blog dia itu *buat2 malu


terima kasih berbanyak ye cik...cik pun apa kurangnya, selalu terjah sini dan komen...tak caye, tengok nih


nama cik yang kat atas sekali...macam ada peluang besar je nak dapat hadiah elmo nanti...yang lain jangan risau, masih ada peluang dan masa lagi untuk berusaha...aku tak bias eh, semua diadili dengan seadilnya...

psss...dah dapat dah pun hadiah topupnya....kenyang henset aku

kemenangan kedua
yang ini, panas2 lagi ni, baru je dapat tahu hari ni, dah memang dia baru umum keputusannya ari ni...hehehe...terima kasih pada kak raihana selaku penganjur my 1st giveaway, tak sangka...cabut punya cabut tuh, aku nye link yang first naik, huhu...3,4 kali gakla genyeh mata, takut salah pandang kan, okay...sah, itu memang link aku...

no bertuah aku 
http://therosputih.blogspot.com/2012/10/my-1st-giveaway.html

untuk GA ni, hadiah yang ditawarkan adalah wang tunai RM10, nampak cam kecil ke nilainya, tapi macam2 boleh buat dengan nilai yang sebanyak itu...bersyukur dengan rezeki yang diberikan...

so, pada sape2 lagi yang sedang atau akan menganjurkan GA, janganla segan2 nak ajak aku, insyaallah, akan aku terjah jugak tu...

terima kasih allah di atas pemberian mu

notakaki : rezeki baby, tapi mama baby guna dulu eh sayang...

23 comments:

aznain said...

tahniah...murah rezeki...

aznain said...

tahniah...murah rezeki...

Mimie Najib said...

tahniah.. :)

L@L@milie said...

tahniahh akakk ..
bole la share topap rm5 kat saya
*kongsikan kemenangan gituuu . HAHAHA

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahhhh..Tahniah dear.Tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia tak siape yang tahu..ye takkk..Alhamdulillah..murah rezeki..

CikNana said...

nah..tahniah..hehe

Dikbi Kamaruddin said...

bestnyer... congratss...

Jue Jaynee said...

hihikk bertuah sungguh

JaSSNaNi said...

Tahniah ye.. sebab menang tu.. :)
rezeki kan.. :)

therosputih said...

aznain
terima kasih dear...pasni dimurah2kan lagi kan, insyaallah...

therosputih said...

mimie najib
time kasih dear...=)

therosputih said...

L@L@milie
share topup? apa tuh, tak pernah dengar...wakakaka...

nak share kemenangan, jom malam ni, akak belanja makan kat kedai...ada sanggup ka? hehehe

therosputih said...

cik azlyzah
betui2...hope pasni lebih banyak kemenangan...yeah...kemenangan, please come to mama hokeh..hehehe

therosputih said...

ciknana
hehehe...boleh bah kalo aku jak...hehehe

therosputih said...

jue jaynee
betul2 rezeki namanya kan...alhamdulillah...syukur...

therosputih said...

jassnani
haah, alhamdulillah...terima kasih...rezeki allah sume ni...

therosputih said...

dikbi kamaruddin
termiss plak komen sis...hehe...time kasih ye dear...terasa kebertuahannya ari ni...alhamdulillah...

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

congrats... moga moga murah rezeki lagi... ^_^ aminnn...

adyna said...

tahniah theroseputih.. :) rezeki jugak nie

therosputih said...

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A
time kasih dear...doa lagi doa lagi doa lagi...hehehe

therosputih said...

adyna
time kasih sis...sume benda yang kita terima adalah rezeki kan, semoga allah memperlipatgandakan lagi rezeki yang kita ada hari ini...insyaallah...

miz ruha said...

tahniah.. support antara satu sama lain.. ^_^

therosputih said...

miz ruha
time kasih banyak2 sis...