Wednesday, November 21, 2012

senarai peserta SPECIAL GIVEAWAY by therosputih

Views
bagi mengelakkan berlakunya kesilapan dan kekeliruan, maka, di sini aku listkan penyertaan dari kalian semua, bagi memastikan link yang anda hantar diterima dan diproses...ececece...macam nak apply kerja je...sila lah check ye...kalau tak ada, sila maklumkan kepada aku dengan komen di entry ini, tindakan susulan akan terus diambil...

ohh ya...lagi satu...andai kata ada di antara kriteria yang anda tidak patuhi, aku akan tulis siap2 kat bawah ni dengan warna merah supaya korang dapat ambil tindakan bagi mengelakkan penyertaan anda ditolak, jadi...sila la semak...

senarai peserta SPECIAL GIVEAWAY by therosputih
last hupdate : 21.12.12 (5.30pm)

54 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

Bile nak panggil intervew ne...huaaahuaaahuaaaaa....
okaiiiiii dear..Jgn lupe reg name cik kat list tu ye...hihihiihihh

therosputih said...

cik azlyzah
haha...CIK AZLYZAH, sila masuk!! nak interview nih...wakakaka...okeh dear, sudah dihupdate...

no 6, semoga itu nombor bertuah cik...

Pelangi Senja said...

done follow sis.. :)
bole check skrg..^__^

therosputih said...

pelangi senja
okay, sudah...nnti kita hupdate kan eh...

Pelangi Senja said...

baiklah.. :D

FaLya said...

hope be a winner,hee

therosputih said...

pelangi senja
=D

therosputih said...

falya
insyaallah, kalau ada rezeki...terima kasih sudi join...

FaLya said...

@therosputih : sama2!!^_^

therosputih said...

falya
=)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Aminnnnnnn.....hihiihhhh

therosputih said...

cik azlyzah
insyaallah...

ayut said...

oho...ad GA la....best yerrr..

therosputih said...

ayut
aah...tengah berlangsung sekarang...jomlah sama2 meriahkan giveaway ini...=)

zainul zaki said...

yeah,,sy ada

therosputih said...

zainul zaki
hehe...no 1 lagi tu...hope no 1 no bertuah awak...

zainul zaki said...

hehe,,insyaAllah,,xmenang pun xpa,,asalkan dapat kenal ramai blogger :D
benda ni dapat eratkan silaturrahim insyaAllah :D

Nadratul Syazwana said...

Yeayyy nama saya dah ada :) Hope ada lah rezeki sy katsini..

therosputih said...

zainul zaki
silap ari bulan ada blogger yang jumpa jodoh sesama blogger melalui blog kan...hehehe...tp blogger bujang je tau..yang dah kawin, no no no...=)

therosputih said...

nadratul syazwana
hehehe...dah hupdate sini...layak untuk bertanding merebut hadiah yang ditawarkan...=)

zainul zaki said...

aiyak,,yeke,,klu yg ada jodoh melalu blog alhamdulillah :D makin berkembang lah blog nya :D

JaSSNaNi said...

Terima kasih.. saya no.13...

therosputih said...

zainul zaki
ahaks...berkembang dengan jayanya dah la kalu gitu tuh...sape lah blogger bertuah yang bahagia gitu eh...teringin nak tahu dan terjah blog dia...

therosputih said...

jassnani
dah boleh mula baca jampi serapah kat no 13 tuh suh naik dalam cabutan bertuah kekgi...hehehe...*jangan buat gitu, syirik, tak baik, dosa

aznain said...

no 20 =)

therosputih said...

aznain
semoga no tu nombor bertuah awak...=)

teratai said...

OK no. 19 :) Harap2 bertuahlah ya!

therosputih said...

teratai
insyaallah kalau itu dah rezekinya kan...doa2kanlah....hehehehehe

ayut said...

nama ayut tak masuk lg la...huhuhu

therosputih said...

ayut
aah...tak masukkan lagi, tunggu sorang lagi penyertaan, baru nak hupdate...sabo eh...

ayut said...

name dh ada...jap lg kenal2x la :)

therosputih said...

ayut
hehehe...semoga no tu no bertuah ayut...

caliph shuriken said...

gud luck semua ^^

fatin amalina husna said...

maaf kak..terlepas pndg plak..
husna dah follow..=)

mi$$ch0c0laTe said...

nama ada num14 :)

mekchu said...

mekchu x sempat nak join.. ini terjah blog ni pun sambil tangan mengepam susu..

FaLya said...

Wah ..dah ramai yg join:-)

FaLya said...

Ni bru btul teliti .. Xleh main tipu ler mcm ni ..hee

therosputih said...

caliph shuriken
betoi2...selamat berjaya sume...

therosputih said...

fatin amalina husna
okay dear...time kasih...

therosputih said...

mi$$ch0c0laTe
hope tu nombor bertuah miss...

therosputih said...

mekchu
ini baru betol2 ibu berkerjaya dan mama blogger nih...ekekeke

therosputih said...

Falya
alhamdulillah...

therosputih said...

Falya
harus wajib teliti, kalau tak, camne nak telus...hehehe

mi$$ch0c0laTe said...

alhamdulilah tersenarai jugak num14 :)...
mudah-mudahan ada rezeki..amin...

miz ruha said...

no 24... ^_^

Mimie Najib said...

no.18
waaa..sapala yang bertuah tu kan..

FaLya said...

hee..bagus sis! baru betul2 telus ni.. nanti baby terikut2 perangai telus sis..
:)

FaLya said...

tag sis..
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

therosputih said...

mi$$ch0c0laTe
insyaallah kan sis kan...

therosputih said...

miz ruha
manderam bebanyak sama no tu..

therosputih said...

mimie najib
hehe...taktaula, tengok nasibla kan...

therosputih said...

falya
hope baby ikut perangai mama dia yang bebaik je tau....yang tak bape nak baik, jangan ikut...

therosputih said...

falya lagik
tak sempat lagi nih nak terjah kengkawan yang lain...