Sunday, November 18, 2012

mode balik kampung

Views
balik kampung memang best, tapi dia akan jadik sangat tidak best bila mana tak dapat nak online...aaaargghhhhhh....sangat tensen...*ibu mengandung tak bagus tensen2

notakaki : tak dapat nak online lelama, singgah cc kejap je ni, entry pun taip ala kadar je, janji hado

kepada kak adyna, kak jassnani, dan cik azlyzah yang bertanyakan khabar diri ini, hehehe...daku bertambah sihat dan lebar dan maju ke depan

tak sabar nak hupdate pasal perkembangan terbaru diri ini dan baby, wakakaka...tunggu eh tunggu...

notakaki : rindu nak baca perkembangan terbaru blogger2 sekalian...

22 comments:

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

winduuu ros putih juga... ^_^ hari tu Cik senyap now ros putih pulak...hu hu hu... ye lah masing-masing busy... hari hari duk tengok kalau ada update terbaru...

jaga diri baik-baik ek...nanty kita blogging blogging and jenguk-jenguk kawasan lagi...

JaSSNaNi said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaa.. lama tak apdet.. mood balik kg.. dah tau dah.. huhuhuhuu... :) hepi holiday la... take care to makyong ye.. :)

white rose said...

baby???
waahhh...kembo, tahniaahhh!!!

cik azLyzah⊙.☉ said...

Balik kampung...ooo...balik kampung..best nye die becuti2..ape2 pon cik rindu sesangat kat awak!Jaga kandungan elok2..jgn stress2 bebeh ;)

JaSSNaNi said...

therose.. nani ada tag GA ye.. kat link bawah ni.. join tau.. !
and tahniah menang GA kat situ batch #2..

http://jassnani.blogspot.com/2012/11/eca-year-end-giveaway-3.html

ayut said...

pttla...akak pon menyepi..tu lame tak singgah..hihihi..kat kg dh ea :) seronok la blik kg ;)

Dikbi Kamaruddin said...

ooo..balik kpg..mesti best..nanti updated pasal kpg ye...apa2 pun, take care ye

mi$$ch0c0laTe said...

rindu jgk nk balik rumah... mood:homesick...

miz ruha said...

kalau balik kg tak leh on9 memang haru... bosan rasanya...hehe...

FaLya said...

patutlah sis lama xupdate blog..ingtkan dah ke mana,hee

FaLya said...

sis jga diri baik2 yer..jga baby tu jgk..and jgn pnjt pokok rmbutn yer kat kg*ada ke?hee

therosputih said...

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A
itulah...dapat tenet laju sket, kita terjah blog kengkawan yang lain...

therosputih said...

jassnnai
mood makyong terlebih happy, makan tak hengat dunia dah...

therosputih said...

white rose
akak? lama tak dengar khabar berita...takdelah kembar, single je...hehehe

therosputih said...

cik azlyzah
rindu nak kacau2 cik, hehehe

therosputih said...

jassnani
hehehe...dah join...

therosputih said...

ayut
susah sangat nak dapat line tenet sekarang ni, maka, terpaksala menyepikan diri buat smntara waktu ni...

therosputih said...

dikbi kamaruddin
masih tak sempat nak hupdate kesah menarik di kampung..

therosputih said...

mi$$ch0c0laTe
kampung kat mana...

therosputih said...

miz ruha
sangat haru...sob sob sob...

therosputih said...

falya
sehari tak hupdate blog, tak singgah blog kawan2, rasa cam tak best je...

therosputih said...

falya
mak buyong tunggu orang panjat pokok rambutan je, pastu baham itu rambutan sepuas2 hati...