Thursday, November 1, 2012

2nd Anniversary Giveaway by QCEY

Views

klink pada banner untuk join

selamat ulang tahun khas untuk
Ekmal dan Yana

dengan ini, nak tag
beeha dan juju

notakaki : tumpang bahagia di atas kebahagiaan orang lain, syukur alhamdulillah

19 comments:

JaSSNaNi said...

GUD LUCK ya.. :)

nanti free2 time nak join GA lagi.. :)

therosputih said...

jassnani
time kasih...itulah...ni sume sebab byk masa free la ni, tu yang banyak join ga...

L@L@milie said...

rajin betul kakak kita sorg ni :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Selamat ulang tahun jugak buat mereka....sweet lahhhh banner tu..

QasehCinta EkmalYana said...

TQ sudi join... good luck dear..:)

http://qasehcinta88.blogspot.com/2012/10/name-list-2nd-anniversary-giveaway.html

therosputih said...

L@L@milie
ala...kau baru tau ke aku ni seorang kakak yang rajin...errr...tambah sket lagi...kakak yang rajin dan comel plak tu orangnya...*muntah ijau

therosputih said...

cik azlyzah
sweet kan...bukan setakat sweet, comel plak tu...aih..jeles plak aku nengok lelama...hahaha...statement nak carik gaduh free2 je namanya tu...

therosputih said...

QasehCinta EkmalYana
terima kasih kerana menganjurkannya...hope ada rezeki untuk saya...insyaallah...

Syiera Bucuk said...

contest contest contest...hadiahnya sgt sweet abadikan kenangan untuk parent anda!!!

http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

therosputih said...

syiera bucuk
sangat sweet, dah terjah, tapi tak berkesempatan lagi nak joinnya...btw, thanks for the invitation...

hananhadila said...

hye , hanan suke belog cun ni ;)

therosputih said...

hananhadila
errr...blog mana yang cun? *malu2

QasehCinta EkmalYana said...

CONGRATS...!!!

http://qasehcinta88.blogspot.com/2012/11/pengumuman-segmen-2nd-anniversary.html

aziemh jmldn said...

tahniah menang.
ure so lucky:)

QasehCinta EkmalYana said...

kami mohon maaf, hadiah telah diberikan kepada peserta lain kerana anda lewat memberi maklum balas kepada kami…..

therosputih said...

QasehCinta EkmalYana
maaf lambat bagi maklum balas...dah takde rezeki kot kan...by the way, time kasih sebab sudi inform menang itu hari...

therosputih said...

aziemh jmldn
maybe not that so lucky one kan...tapi takpelah, thanks for the wish....

sha (chirp chirp) said...

singgah sambil follow! :D #300

therosputih said...

sha
terima kasih sudi follow sini...=)