Monday, November 5, 2012

demam SPM

Views
apa cite bangun pagi ni sihat2 je, tapi selepas 10 minit...

*
*
badan panas
*
*
hidung berair
*
*
muka terasa panas

owh tidak...jangan kata demam...sangat2lah tidak suka begini...tapi dah terlambat...sekarang nih, tengah menikmati detik2 yang dipanggil ujian penghapus dosa dengan redha dan pasrah...

sebelum tu, nak wish selamat maju jaya dan jaga diri bebaik kepada semua calon SPM 2012 yang tengah menduduki kertas pertama mereka hari ini...paper bahasa melayu kan kalau tak salah aku...pesan aku satu je, this is the time, so prove it what you have prepared before...

notakaki : 3 hari hidup tanpa internet, dugaan oh dugaan

12 comments:

Dikbi Kamaruddin said...

Good luck ye adik2 yg amik SPM tu

Jue Jaynee said...

hihikkk makasih(perasan nak jadi budak spm ni)

JaSSNaNi said...

demam SPM this week.. every where sebut pasal ni.. semoga berjaya to adik2 yg amik spm tu.. :D

miz ruha said...

gud luck untuk adik2 spm.. :)

therosputih said...

dikbi kamaruddin
adik2 yang amek exam, tapi kakak2 nya yang terlebih excited kan...hehehe

therosputih said...

jue jaynee
sesekali ditimpa perasaan, apa salahnya...wakaka

therosputih said...

jassnani
adoila, dorang yang nak exam, tak psl2 pagi ni kita plak yang demam...dugaan sungguh...

therosputih said...

miz ruha
teringat time kita yang nak spm....kelakar2...zaman kita dah lepas daa...

Nana Hashim said...

patut laa xnmpk batang idung..sepi xde tenet upenye..huhu

therosputih said...

nana hashim
hehehe...kalau ada intenet, kompem kecoh jugak nih, hehehe

ayut said...

hope skrg dh sehat yer...all the best la kpda semua calon spm :)

therosputih said...

ayut
alhamdulillah, ari ni dah sihat dan kuat untuk laksana aktiviti seharian...