Thursday, November 8, 2012

ubah jadual

Views
sesi persekolahan tahun ni dah nak berpenghujung dah...meanings, dah nak hujung tahun, dah nak cuti sekolah, yeaaaaa....dan dah nak balik semenanjung...ulalala...tak sabarnya nak makanmakan dan makan....errr....tak sabar nak jumpa mak ayah jugak...ekekeke...

ari ni khamis...dan ari ni jugak spm paper mathematics...owh...kenangan itu...jangan diceritakan lagi, nak tahu, sila baca sendiri kat sini....ngeri2...

pagi2 biasa pas check email, dan blogwalking blog kengkawan yang lain, aku akan baring2 manja dan mula mengait...tapi pagi ni, rasa nak kemas2 memory card camera la, banyak sangat gambar yang tak terusik, dan hasil2 kait yang tak dipublish...nak kata bizi, ntah apa yang dibizikan pun aku idok le tahu nya kiah oi...nak kata bizi dengan anak, anak pun masih dalam perot lagi...haish...sila rajin2kan diri anda wahai ain...


tadi dah publish kat blog jualbeli, tapi kali ni, nak publish jugakla kat sini...biarlah gambar yang sama sekali pun kan, ahaks...itu adalah bookmark pattern terbaru yang aku cuba, orang lain dah lama dah cuba, aku baru merangkak2 sipoot nak cuba...alhamdulillah, nasibla menjadi...

dah pun selamat pos dan sampai ke tangan tuan punya order, yang jugak kawansampaimati aku, enhear...time kasih kawan sudi tempah dari aku...

korang kalau nak tempah jugak, roger2la aku, kompem  aku bagi harga spesel punya sempena cuti sekolah akhir tahun nih, tapi kena beli dalam kuantiti borongla, barula boleh bagi harga diskaun...

notakaki : breakfast dengan ratah milo, aummm...dengan milo anda jadik sihat dan kuat...

6 comments:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum..
hai.. syoook nye die... tak sabar ye nak balik... :)
bekfes ratah milo je? boleh tahan ke?

therosputih said...

jassnani
waalaikumusslam akak...
uish...mana tahan makan milo jerk...ekekeke...dah habis sepinggan dah ni nasi...alhamdulillah...kenyang...

Dikbi Kamaruddin said...

pandainya mengait...cantik..

therosputih said...

dikbi kamaruddin
hehe...memang dah hobinya mengait...sangat suka mengait...

ayut said...

rajin yela mengait...dulu arwah mak ayut pon pandai mengait..ayut je xmau blajar..arwah mak slalu ckp suruh blaja..kan dh rugi...klu tak blh bjual mcm akak :)

therosputih said...

ayut
orang dulu2 biasa mengait ni kan, kadang2 jeles tengok hasil2 kaitan mereka...