Tuesday, July 2, 2013

melting my heart

Views
aku nak share gambar yang customer aku tag nih...

                                      

comel tak kak tonnnn? hehehe

nama baby ni niyaz aqra, usia maybe dah sebulan lebih, ntah2 dah nak masuk dua...aku lupa dah...actually, mak dia banyak jugakla order crocheted hat ngan aku...ditambah2 ngan anak dia yang ensem2, makinla comel...geram je nengok...

ini topi yang direquest

                     
orange style...lengkap ngan tangkai, ada daun lagi...hot beb...hehehe

nak buat buah epal pun boleh...sekarang ni ngah hot ngan superberry mighty blackcurrent...so...nak buat superberry pun boleh, mighty blackcurrent pun boleh...bergantung pada permintaan...

berminat? email je aku, wokeh...

notakaki : kalaulah boleh mengait pakai kaki, hahaha



7 comments:

heirizalieyana said...

comel

Farah Waheda Wahid said...

it melts aunty heart too...comelnya dia...ain... tetiba rasa maam nak email ain jer sekarang...he he he...tapi kena tunggu lagi...

JaSSNaNi said...

cute nyer.. ingat alia.. nape la alia jadi kecik balik ni.. ? hehehe.. rupanya baby customer ye.. comel.. kena sangat buah oren tu ngan kulit nya yg putih tu..

Deqla Manjew said...

comelnyee.. comelnye baby tu... hihi.. mmg comel la ain buat tu.. kaler pun meyerlah.. kalo deqla ada baby dah lama tempahhhh....huhu...

Mimie Najib said...

cantiknyaaaa kaler oren gitu..terang je..nmpk dari jauh..hehe
nasib xde anak lagi..kalau x, cnfirm nak tmpah jgk..hehe

cik azLyzah⊙.☉ said...

alahaiiii....comel nye..kalau lah cik di kurniakan baby mcm tu boleh jugak lah cik buat tempahan manyakkkkkk2....

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

memang comel.