Tuesday, July 2, 2013

menjawab komen-komen dari kawan

Views
maaf ye kawan2 yang banyak komen2 kat entry aku, tapi aku tak reply...internet aku sangatlah ayu, takleh nak view sangat...dapat view pun kadang2 je time tenet tetibe rock style...kalau tak, jangan harapla...ayu mak jemah je manjang...

untuk update entry tak jadi masalah sangat sebab aku guna apps, tunggu publish je, so, bergantung la pada bila tenet tetibe okay, dia akan publish...

kat sini kali ni, aku nak jawab beberapa komen dari kawan2 yang aku ingat...ayat asal aku sudah lupa, tapi lebih kurang gitulah soklan asalnya...

1. ekin : tiap2 bulan bagi hadiah ke kat top commentator?
aku : insyaallah, cadang aku gitu lah...tiap2 bulan nak bagi, sebagai tanda terima kasih...

2. farah : nak tempah crocheted hat tapi kena tunggu dulu
aku : yup...jangan ngengade nak tempah lagi lah buat masa sekarang ni, ekekeke...takpe, ain tak lari pun farah...nanti dah kompem, hah...email ain terus...i bagi u sepesel punya price...

3. deqla : ain okay tak? asik publish entry penuh emosi je
aku : alhamdulillah, ain okay je deqla, emosi tak stabil tu turun naik, sebab pengaruh rakan2 sekeliling, kaum kerabat, pengajh tv lagi...hahaha...update entry penuh emosi tu sekadar di angin lalu, sekadar borak2 kosong sambil meluahkan sesuatu...errr...paham tak? ekekekek

errr...ada sape2 sini nak tanya soklan pape kat aku tak? hehehe...aku buat entry khas untuk jawab soalan dari kawan2 blogger...*sume sebab tenet problem punya pasal*

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

occay occay...farah tak ngengada...duduk diam2 tunggu dah confirm dulu...ekekekee.... thanks ain sebab reply... *_^

cik azLyzah⊙.☉ said...

oooo...patut pon tak reply komen kita.cik pon tertanye2 tapi tak berani lah nak tanya kat sini..tanye kat hati je..selalu nye mesti ain repy...upe nye tenet tak mengizinkan ek...hehehe

Deqla Manjew said...

ok.. terjawab sudah persoalan... lama rasanya soalan deqla tu.. baru nk jwab ka..haha...terima kasih sudi menjwb.. 10 markah utk ain..! ;p

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

susah jugak kalau internet slow nih...tak best.