Wednesday, July 17, 2013

selepas seminggu

Views
okay, last update, rasanya baru je start puasa 1 ramadhan kan, ari ni dah pun 8 ramadhan...hamek kau...seminggu tak update gara2 tak bape nak sihat beramai2 ibu dan anak...ari ni, alhamdulillah...feeling much better and feeling great..syukur sesangat...

terima kasih tak terhingga pada kawan2 yang tak putus2 singgah sini dan doakan kesejahteraan kami anak beranak...time kasij kawan2...

tak hupdate selama seminggu, dan dah seminggu jugakla tak menjengah ke blog kawan2 yang lain...aduiiii...kompem dah ketinggalan cerita2 menarik kalian kan...takpe, insyaallah...tunggu line tenet okay sket, satu2 kita jengah...

ari ni aku ada appointment *asik2 appointment* kat spital sana tu ha...result MRI, seram sejuk jugakla rasa bila fikir2 tuh...so, tak payah fikir pape je lah...layangkang aje bak kata orang ganu...

notakaki : nangnangnangnang ganu kiterrr

5 comments:

CikNana said...

iye..hehhee..hari ne 8 hari dah puasa..:)..selamat berpuasa..

Sya Mimie said...

syukur alhamdulillah.. alia & mama dah sihat ye.. :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Alhamdulillah....Alahai seminggu tak dengan khabar..last aritu yg ain bg tahu ain batuk darah...cik tunggu2 khabar brita...sonyap je..risau tauuuu..

Deqla Manjew said...

salam 8 ramadhan dear.. deqla pun x sht jugak ni.. demam baru2 ni.. skng tinggal batuk je lagi.. hukhuk..

cik yaya said...

semoga sentiasa sihat :)