Tuesday, July 2, 2013

pemenang carta pengomen jun 2013

Views
bulan jun dah pun melabuhkan tirainya, maka,..masa untuk umum pemenang bagi CARTA PENGOMEN JUN...tahniah kepada pemenang which is, Tampawan...pemenang bagi bulan jun...

                                      

nanti emailkan aku details (nama, alamat, no phone), ini email aku nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com

menjawab soalan sis intan akma, tak dapek la dek non, hajat hati nak bagi kat sume 10orang tu, tapi bajet kena potong supaya dapat buat CARTA PENGOMEN bagi setiap bulan, dan dapat bagi hadiah setiap bulan...

setakat ni, aku perasan pemenang2 bulan sebelum2nya biasa akan menyepi sebagai tanda laluan orang lain plak menang, so...insyaallah, akan ada chance...kalau rajin ler....hehehe

maka, CARTA PENGOMEN untuk bulan julai dirasmikan *walaupun dah otomatik terasmi semalam* 

                            

notakaki : terima kasih pada kawan2 blogger yang banyak singgah sini, seronok mengenali kawan2 semua




10 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

yeahhhh...Walaupon bukan yang teratas tapi bangge jugak ade name terselit kat bawah2 tu...hahhahhahaa...deqla pon mesti bangge tu...

Farah Waheda Wahid said...

eh eh ... ada terselit juga nama Farah di situ yer? terima kasih ain...dan tahniah kepada semua kerana telah berjaya menjadi pengomen tegar... *_^

Mimie Najib said...

tahniah ye buat pengomen tersebut.. ^_^

ekin schmidt said...

woah!
byk gle die komen for 1 month.
rajin lelawat blog kengkawan
gud!!

mmg tiap2 bulan ad gift for top commentor ke?

heirizalieyana said...

terselit jugak kt carta

heirizalieyana said...

thniah buat pemenang

Deqla Manjew said...

deqla x penah pun dpt tmpt pertama.. tp deqla bangga sbb deqla sentiasa ada dlm carta pengomen tegar blog ain..kan?kan..? hihihi...

Deqla Manjew said...

oh yer, tahniah pada tempawan... ;)

Nurin said...

tahniah Tampawan :D

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

langsung takdak nama dalam senarai