Tuesday, July 2, 2013

something in the middle

Views
tajuk entry omputeh, tapi entry melayu...tarak kesah la ek, kasik halal la sume tuh...

aku ada sesuatu yang tengah aku fikirkan, agak sensitif untuk dikongsi bersama kat sini, tapi, i need to share, sebab kalau dipendam, tak lena tidur aku malam ni, silap ari bulan, terbawak2 ke dalam mimpi...haru nanti...

setelah dipertimbangkan, aku just nak bercerita atau mungkin berkongsi pendapat bila mana berhadapan dengan situasi macam ni...

something yang kita kalau boleh nak elak sangat2 tapi sejauh mana kita boleh lari apabila berhadapan dengan masalah? problems need to be solve, not running from it, otherwise, it will keep following and haunting you...so, problems...lets meet...we need to talk face to face...ececece...sanggup ke? dah ready ke? hati mesti bertanya...kalau nak tunggu sanggup, nak tunggu ready, huh...sampai ke sudah pun tak ready mak jah oi...

ditelan mati bapak, diluah mati mak...so...kemam je dalam mulut...antara YES dan NO, sikit je garis pemisahnya...dah tu, nak jadik ATAS PAGAR? sampai bila nak duk atas pagar kan...inilah yang aku panggil SOMETHING IN THE MIDDLE...

notakaki : mencongak2 dengan diri sendiri...sah...kepala ku bisa putar...

5 comments:

Nurin said...

Apa yang penting, kita kena berani hadapi masalah tu. Semua yang terjadi ada hikmahnya :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

apa pon masalah yang di hadapi kite haru sentiasa bersedia untuk menerima..menerima apa pun keputusan..dan jangan sesekali mencuba untuk lari dari masalah sebab masalah takkan pernah lari dari kite...ececececc...pepandai je cik ne..tapi betol lah kan...

Mimie Najib said...

last2 terdiam kat situ sambil berfikir2..

Deqla Manjew said...

deqla dah agak dah.. ain ni mcm ada problem je.. apapun hadapinya dgn tenang ye ain.. dan buat la keputusan yg bijak ..moga ain temui jln penyelesaian yg baik k.. nak xnk kena hadap jugak.. sabar byk2 k..

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

masalah itu untuk dihadapi...