Thursday, July 4, 2013

zeera dah terrima hadiah

Views
entry asal di sini <http://xeerazara.blogspot.com/2013/07/hadiah-dari-therosputih-dah-sampai.html>


Tengah syok online, tetiba ada orang press2 motor kat luar, aishh!! Anak aku tido lahhh............
Tetiba dengar dia tanya "FATIN ZAHIRAH ade tak??"

Eh abang posmen nih !!!! Cakap takde lagi kuat ke??siap press motor bagai....

Sekali die bagi sampul warna coklat ler pulekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...
eh???? Siapa pulak bagi surat cinta nih??
ahhahaaa....


Sekali buka, rupanya casing phone !
Kait lagi tau !

memang best lah kan????


Terima kasih THEROSPUTIH dan sponsor !!! :)


okay...awal minggu ni, aku dah pos hadiah2 yang telah dimenangi oleh mereka2 yang bertuah...punyala lama nak dapat details dari pemenang, sampaikan terbantut kerja2 pengeposan...tahniah pemenang...

notakaki : takdak sape sudi share sedih aku nih...sedihnya duk sorang2...



8 comments:

ArifahLee's said...

ditag http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/07/miss-random-giveaway-by-syaa-frhnxoxo.html

JaSSNaNi said...

dok sorang? alia pi mana? main kat luar ke? haiiishhh

Deqla Manjew said...

amboii siap ulang tayang entri ...hahaha.. tahniah pd pemenang tersebut. =)

Nurin said...

wah bestnya

zeera rahman said...

Terima kasih skli lg sis;)

Mimie Najib said...

napa sedih2 ni ain?
tahniah juga buat zeera.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/07/hadiah-sebagai-top-komentar-dah-sampai.html

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahhhh...bertuah nye merekaaaaa.

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

sume dah pakat update dah sampai eh...