Thursday, October 22, 2009

no more fighting2

Views
what? fighting? amboi...apa kau ingat kau tu otai sgt ke skrg ni? da upgrade level jadi taiko samseng ke plak skarang ni?

ops3....

sabar2...lek2...belum habis explain lagi, baru tulis tajuk, da nak bising2 gaban mcm ni, sabar ah lu, bagila peluang utk aku explain pe y patut...buleh?

sbnrnya mcm ni...

mulai hari ini, aku rasa taknak gaduh2, masam2 muka, muncung2, tarik muka, n pape lah lagi ekpresi muka y aku rasa tak sesuai utk dibuat, jadi, apa y boleh dibuat skrg ni? hah...ni, byk lagi ekpresi muka y available utk dibuat, dipendekkan cerita...

marilah kita terima dan cuba utk beradaptasi terhadap segala kelebihan dan kekurangan mereka di sekeliling kita...kerana kita perlu ingat, mmg benar mereka di sekeliling tidak sempurna, kita juga harus ingat, kita jugak tidak sempurna...

jadi...

berdasarkan ketidaksempurnaan y masing2 ada, marilah kita cuba menerima dan memperbaiki apa sahaja y kita rasa kita perlu perbaiki...

just

duduk dan berbincang

kita tak rugi pape, mana tau silap ari bulan, untung plak...

sbg peringatan kepada diri sendiri

entry ttg perjanjian ini sbnrnya perlu di update pada 201009 lagi, memandangkan talian internet y sadis, hari ni baru boleh update, tp ingat...perjanjian telah pun bermula...jadi tarikh tamat perjanjian adalah pada 201109...mungkin pasni, kalu perjanjian ini berjalan lancar, tarikhnya boleh dipanjangkan?hmmm...kita tgk situasi...bukan nak sgt bergaduh ni kan? tak hingin pun...

No comments: