Saturday, December 29, 2012

addicted to apple brand

Views
an apple a day keeps the doctor away

saje highlight besau2 phrase di atas dengan harapan dapat membuka mata diri sendiri supaya menjaga kesihatan...

entry aku ari nih, bukan nak bercakap pasal buah epal, jauh sama sekali nak menjual epal...aku nak bercerita tentang fantasi aku jer...

alangkah bestnya kalau aku ada baaaanyak duit, bulih beli barangan apple dengan sekali klik je, tak klik pun, petik jari jer...owh...indahnya dunia...

kenapa mesti apple brand? hurmmm...entahlah...maybe sebab aku pernah pakai ipad before nih, rasa sangat best dan selesa...sejak dari ari tu lah aku cakap dengan diri aku, pasni kalau nak pakai apa2 gadget, aku pasti akan pilih apple brand...

ecewah...canggih ah fantasi aku...kalau takdak riban2, toksah cakap banyak la bab2 nak memiliki gadget nih, aish...kan best kalau duit tuh boleh ternak macam ternak lemak kat badan je...syiok gile babeng ah gitu...

baru2 nih, hati aku terpaut gile pada iphone 5 dengan ipad mini...owh...indahnya rase kalau masuk contest pastu menang hadiah2 benda alah gini...takyah susah payah simpan duit beli sendiri kan...owh...syioknya kalau duk berangan gini, pastu dapat...owh...owh...owh...

angan-angan mat jenin, sampai ke tahun depan pun tak habis

notakaki : kalau simpan seringgit sehari, kena tunggu 5,6 tahun jugakla baru merasa beli barangan apple...time tuh, sebok nak beli barangan anak nak masuk sekolah dah plak...adeh...tak merasa la jawabnya tuh...

*sambung berangan je lah senang, free of charge

4 comments:

adyna said...

Suami akak pun peminat brand apple

therosputih said...

kak adyna
hehe...memang barangan dia ada kualiti tersendiri kot kan...aihhh...kalaula duit berkepuk2...hahahah

Eca Dwinky Asha said...

teringin nak ada ipad mini tu..klu x,ipad pun jadilah...tapi bila tgk kwn2 punya tab..mula la juga gatal tangan godek sana sini.teringin nak satu.hikhikhik

therosputih said...

eca
tamak nak dua2...ipad nak, tab pun nak, note pun nak....habis tu, sugar daddy mana la yang nak tanggung nih...wakaka