Saturday, December 8, 2012

berwajah baru

Views
uikss...jangan terkejut...sebab aku sendiri pun terkejut jugak tadi


therosputih sudah bertukar header le nampaknya...wakaka...takdak lagi dah warna hijau hitam, kali ni biru hitam plak...saje, tukar angin...errr...takdak kaitan dengan politik hokeh...

actually, aku nak kaler pink hitam, tapi bila fikir dua tiga kali, terlalu gurlish la plak kan, so, tukar amek peberet kaler yang lain...yes, BIRU

ini bukan aku yang edit, tapi hadiah dari kemenangan giveaway yang aku join baru2 ni, aku syak tak siap sepenuhnya lagi nih proses editing nya, so, tak berani lagi nak sentuh pape, takut mengganggu...kita tunggu dan lihat hasil sepenuhnya pasni macam mana...

overall, i like the header, simple...tapi, kan best kalau ada bunga ros putih tu kan...hikhikhikhik...*gedixs

notakaki : therosputih dalam proses baikpulih daaa

14 comments:

asma langit said...

Eh, saya kat mana ni...?
Eh, betol la.. Huhuhu.. :P

fatin amalina husna said...

akak pon dh berwajah baru la..hehe..

therosputih said...

asma langit
huk alahai...hehehe...takpe2...ketuk pintu sebelum masuk, kompem tak salah tuan rumah...ekekeke

therosputih said...

fatin amalina husna
alahai...aah, mmg wajah lain bebenor dah sekarang nih, makin gemok...waaaa

Farah Waheda Wahid said...

terkejut gak tadi nih... baru beberapa hari tak lawat... hu hu hu... tiba-tiba ha hamik ko... ekekeke... tapi cantik I loikee...nampak bright la awak...

cik azLyzah⊙.☉ said...

Dah banyak perubahan blog ne...cute...cantik..mantop dan malatopsssssss......cute sesangat...

Nana Hashim said...

same laa sy pun suke biru..tp barang2 byk kaler pink...hihi..neway, header akak santek laa :)

therosputih said...

Farah Waheda Wahid
huhu...itulah, perubahan besar2an namanya nih...hehehe

therosputih said...

cik azlyzah
untung menang giveaway, berubah jugak blog nih...

therosputih said...

nana hashim
header itu, saya sangat suka...hehehehe

Eca Dwinky Asha said...

comeynya blog dia ;)

therosputih said...

eca
terima kasih kepada saudari mimie yang sudi sponsor sume nih...

memang puas hati dengan header dia tuh...hehehe

Dikbi Kamaruddin said...

wow...rasa cam dah lama tak mai sini...lain la...cantik gitu....

therosputih said...

dikbi kamaruddin
hihi...memang sah dah lama tak jengah sini, sebab dah lama tak nampak kelibat dikbi...hehehe