Monday, December 3, 2012

pemenang SPECIAL GIVEAWAY by therosputih

Views
setelah mengalami kelewatan dari tarikh yang sepatutnya aku umumkan pemenang SPECIAL GIVEAWAY by therosputih, alhamdulillah...hari ni, berkesempatan untuk hupdate...

terima kasih kepada semua yang sudi join ga anjuran aku kali ni, dan ini adalah masa yang ditunggu2 oleh peserta kalian...kompem korang dah skip ayat atas ni kan, terus tengok pada result kat bawah ni, kan kan kan

1. Pengomen Terbanyak jatuh kepada tak lain tak bukan Cik_Azlyzah

2. Entry Paling Kreatip jatuh kepada ayut

Cik_Azlyzah berjaya memenangi crocheted elmo yang kaler merah tu manakala ayut berjaya memenangi crocheted cookie monster yang kaler biru tu

dan 3 lagi pemenang Cabutan Bertuah yang bakal menerima crocheted phone casing telah dipilih menggunakan random.org adalah mereka yang bernombor seperti di bawah, boleh rujuk nombor masing-masing kat sini

no 27

no 25

no 10

perhatian manja
semoga pemenang-pemenang di atas dapat menghantar email butiran lanjut seperti nama, alamat, no phone, dan 2warna yang anda pilih untuk pemenang phone casing kepada nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com dengan menulis pemenang SPECIAL GIVEAWAY by therosputih di ruangan subject...dan jangan lupa tulis nama id blogger anda, senang untuk aku trace rekod anda menang apa...

aku tunggu email dari pemenang...

dari aku selaku penganjur
setinggi-tinggi ucapan terima kasih kepada semua yang sudi join giveaway anjuran aku, dan berbanyak-banyak maaf sebab lambat hupdate pemenang bagi giveaway kali ini...kepada yang menang, tahniah diucapkan dan kepada yang tidak menang, boleh cuba di lain giveaway...sebab aku sangat suka anjur giveaway nih, nantikan next giveaway dari therosputih...adiossss

notakaki : mak buyong nih terlebih makan durian kampung sampaikan gula dalam darah naik mencanak-canak

18 comments:

Mimie Najib said...

tahniah buat pemenang.. :)

fara lulu ^^ said...

tahniah semua ;) saya lagi sikit jer .. no 11..

Dikbi Kamaruddin said...

tahniah semua pemenang...

therosputih said...

mimie najib
itulah, tahniah buat pemenang...rezeki mereka...yang tak menang, takpe, pasni ada rezeki lain kan...

therosputih said...

fara lulu
alahai...miss 1 nombor je kan...nak buek camno, no 10 je yang naik...

therosputih said...

dikbi kamaruddin
hehe..betul tu...

Deqla manjew said...

tahniah buat pemenang..wahh bestnye dpt hadiah... :)

adyna said...

tahniah pada pemenang :)

lama tak dgr cite ain :) sihat ke??

therosputih said...

deqla manjew
tu lah, bestnya kalau jadi pemenangnya...hehehe

therosputih said...

kak adyna
tu lah, lama tak hupdate kan akak...setakat ni, alhamdulillah, sihat...syukur...

mi$$ch0c0laTe said...

xdk rezeki lg...
tahniah pd pemenang...

ayut said...

alamak...lmbt 4 ari sudah..adehhh..maaf bru tprasan tajuk..huhuhu..pecut nk bg detail :D

therosputih said...

mi$$ch0c0laTe
nak buat macam mana, nnti boleh cuba lagi...teruskan usaha...ecewah...

therosputih said...

ayut
hihihi...takpe lambat pun, memang dah letak tepi dah pun hadiahnya...

ayut said...

yeayyy!!..hahaha syg akak.. :)

therosputih said...

ayut
hihi...sayang banyak2 sket eh...wakakaka

cik azLyzah⊙.☉ said...

Hahhhhhhhh...cik dapat ek.Hari ne baru cik tahu dear..baru dapat on9 ni...tq..tq..tq..dearrrrr..muaxxxxx

therosputih said...

cik azlyzah
hehe..tahniah cik...itulah, cik menyepi je skrg ni, sibuk nak naik pelamin nih...