Tuesday, December 11, 2012

mengumpul dan merobekkan poket

Views
sejak kembali ke bumi semenanjung nih, dah banyak kali dah poket ku ini rabak dirobek kegiatan soping2 sedunia...adeh...

soping barang baby hokey barang mama baby tak ketinggalan jugak bermula dari baju untuk newborn sehinggalah ke kelengkapan menyusu...errr...baru je beli pump semalam, hahaha

setakat nih, rasa2nya macam 70-80% dan beli barang baby, tinggal a few things lagi yang tak tahu mana nak pilih dan memerlukan pandangan kedua dari mereka2 yang berpengalaman...

actually, aku nih dah tak mampu dah nak berjalan lebih dari 30 minit, jadik, sangatlah slow progression aku dalam membeli kelengkapan untuk baby, bila tak beli kang, rasa macam bersalah plak kat baby, mcm tak excited je kan nak sambut dia...hahaha...jadik, alang2 beli barang baby, mama TERbeli barang untuk dia sekali...errr...opsss...

notakaki ; poket dah rabak, tunggu gaji bulan ni masuk plak baru pergi memancing lagi...

7 comments:

Dikbi Kamaruddin said...

shopping... i like... hihi

therosputih said...

dikbi kamaruddin
i lagi like kalau ada sugar daddy, soping tapi dia yang bayar...mana nak cari eh...hahaha

ayut said...

brg mama baby tak tinggal...hihihi...tu rabak tu ;)

therosputih said...

ayut
aish...mana boleh tinggal tu, kalau tinggal, alamatnya, tak lengkaplah soping itu ari...hehehe

adyna said...

Heheh mmg teruja kan..comel2 bajunya

therosputih said...

kak adyna
tu lah, tapi rege dia, mak aih...tak padan ngan kecik...nak buat macam mana, bayo ajo kan lah...hahaha

Intan Akma said...

alah saya yg kuat jalan ni lagiklah..time jalan beli time shopping online pon beli..haha..lagi rabak..