Wednesday, December 26, 2012

kenangan

Views
setelah sekian lama aku tak online, ari ni teronline, terkebetulan internet walaupun cipoot2 alang, tapi bolehla setakat nak hupdate satu entry...

apa lagi...satu blog yang memang aku jarang miss untuk terjah...dan...terpandangla satu entry yang ditujukan khas untuk aku...auw...

blog yang aku maksudkan, tak lain tak bukan blog ini

dia ada update satu gambar lama yang memang menggamit kenangan zaman belajar dulu la...hihihi...malu pun ada, segan pun ada...tapi nak jugak letak gambar ni sebab nak share one of my sweet memory...


aku cilok gambar ni dar blog kawan aku, ekekeke

gambar aku dengan sorang kawan, satu kolej, lebih kurang satu kos je lah, bezanya cuma dia amek pure math, dan aku pendidikan...

lepas telek2 gambar ni kan, aku sendiri sebenarnya lupa sape yang tutup2 muka kat belakang tuh, serius...tak ingat dah sape...

notakaki : actually, sweet memory yang aku maksudkan kat sini adalah upacara bergambar+makan2 selepas gambar ini diambil....owh...indah2...hahaha

14 comments:

JaSSNaNi said...

amboi amboi....
mmg seronok skali skala tengok gambar lama kan...

therosputih said...

kak jassnani
hehe...sesekali layan perasaan...adehla...

Farah Waheda Wahid said...

yesh...akhirnya dapat tengok jugak muka cik puan ros putih kita nih... heeee...windu... lama x datang sini... ^_^

Budak Kampung said...

aik2...bukan cinta hati ek???tettttttttttttttt

Enh Ear said...

ain.. aku rasa tu. kak ummi. ko ingat tak?

Lady Ya-alif-nuN said...

aku rase mcm kak rizq...kalo x silap die punye baju tu la...

adyna said...

malu benor kawan tue :)

therosputih said...

farah waheda wahid
hehehe...i ni pemalu orangnya...wakakaka

ni zaman u lagi nih, sangat comot...sekarang punya versi, laaaaagi comot...

therosputih said...

budak kampung
errr...tak sempat nak cinta hati eh, sampai setakat kawan2 saje...tak lebih tak kurang...

therosputih said...

enhear
kak ummi? mestila ingat, mana boleh lupa...tapi aku tak rasa tu dia...tapi ntahla...aku tak hengat...

therosputih said...

yan
kak ritz? hurmmm....serius ah, aku langsung takde ingatan siapakah gerangannya itu...

therosputih said...

kak adyna
hehehe...taknak tumpang sekaki namanya tu, hehehe...kasik can kami berdua je berposing...hauhauhau

ayut said...

mengamit kenangan yer...mkn2x gan gambar2 time sudy mmg best kot...

therosputih said...

ayut
betol orang cakap, time study la time yang paling best dalam hidup kita...bila dah keje, hurmmm...suram je...hehehe