Sunday, December 2, 2012

duga kesabaran

Views
pergh...mintak maaf sesangat sebab tak dapat nak hupdate pasal pemenang SPECIAL GIVEAWAY by therosputih tu sebab masalah internet yang sangat slow sampaikan nak tulis new entry macam ni pun kena tunggu berjam2...

notakaki : nak hupdate pun tak lepas apatah lagi nak terjah umah kawan2 yang lain

aku rindu nak bertenet dengan jayanya...sobsobsob

8 comments:

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

rindu awak jugak... lama gilers la rasanya x berhubungan.... sob sob sob...sabar ek... mintak-mintak line tu dah okay la nanty...

fatin amalina husna said...

huhu..sabar ye..
nanti boleh lar kot..=)

ayut said...

:) xpe kak..nnt tenet dh ok umumkan ea....hihihi,,ibu mngandung jgn tensen2x :)

miz ruha said...

sabar ye... moga2 line tu makin okay nanti...

*cakap orang suruh sabar. tapi bila diri sendiri yang kena masa line tak okay, fedup juga... -_-*

therosputih said...

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A
line tak bape nak okay lagi, tapi cukupla buat lepas tarik nafas semput nih...sangat tak best idup tanpa tenet nih...

therosputih said...

fatin amalina husna
itulah soothing word ari2 bila bangun pagi...dengan harapan satu ari nanti dapat tenet dengan jayanya...wakakaka

therosputih said...

ayut
hehehe...ibu mengandung masih lagi cuba untuk tidak tensen sangat...wakakaka

therosputih said...

miz ruha
itulah, hidup sekarang ni memang banyak pakai tenet, jadi bila takde tenet tu, susah sket rasanya...