Sunday, December 9, 2012

apabila K.A.M.I. bergabung

Views

setelah sekian lama gambar ini diperam, baru ari ni dapat hupdate...alkisah, 25hb november yang lepas, one of kawansampaimati aku ni selamat mengadakan majlis resepsi belah keluarga perempuan...yang belah keluarga lelaki, maafla, tak dapat nak join...

dah lama tak kumpul gini, ari tu masa dia kawin, aku tak dapat nak turun sama, yang lain2 tu suma dapat...sebab masa tu aku ada appointment...hukhukhuk...so, memang dah pasang niat awal2 lagi, majlis dia ni aku nak turun, dalam hati, doa bebanyak agar diberikan kesihatan yang baik...alhamdulillah, selamat sudah semuanya...

kepada kawan2sampaimati aku, ni pesanan untuk kalian...
jaga hubungan persahabatan kita bebaik, ada apa2 masalah, boleh kongsi, jangan segan silu...aku sayang korang sesangat...dan akhir sekali, aku mohon maaf andai aku ada terkasar bahasa sepanjang tempoh perkenalan kita...

notakaki : best sangat dapat kumpul macam ni, pasni bila la lagi gamaknya kan dapat kumpul gini...

8 comments:

CikNana said...

gabungan yang mantap..hehe

fatin amalina husna said...

bila dah kawen susahlar nak jumpa..huhu..

JaSSNaNi said...

http://jassnani.blogspot.com/2012/12/simple-giveaway-pink-orange-shoppe.html

jom join ga kat link tu, nani dah tag tau...

therosputih said...

ciknana
hahaha...mantop adola...

therosputih said...

fatin amalia husna
aah, bila masing2 dah kawin, beranak pinak, lagi lah susah nak bagi komitmen...

therosputih said...

jassnani
insyaallah kalau bekesempatan dan line tenet okay eh...thanks tag...

BoNDa.... said...

seronoknyer......

therosputih said...

bonda
sangat seronok bila dapat kumpul sesama macam ni...