Thursday, December 13, 2012

L.E.G.A. = a big relief

Views
baru pas balik buat check up kat hospital, minggu ni dah masuk 32 weeks dah, overall check up, alhamdulillah, tak ada apa2 yang boleh membuatkan hidup terasa sentap...

paling best, masa buat urine test, resultnya adalah N.E.G.A.T.I.P. hohohoho...eden tersangatlah suke, punyala cuak dan risau memikirkan akan membuat urine test ari ni, takut sangat kalau resultnya menguciwakan diri sendiri...

dan ternyata, penat lelah aku menjaga makan minum selama lebih kurang 4 hari nih membuahkan hasil...syukur alhamdulillah...

gambar amek kat sini

dia punya excited tuh takleh nak gambar macam mana, seronok sangat seiyh...pas habis sesi jumpa doktor bagai, scan bagai, terus berkejaran itik mencarik cafe untuk meneruskan sesi melantak plak...nyum3...kenyang...okay, dah boleh balik umah...hahaha

notakaki : pasni berdebar nak jumpa doktor pakar ortho plak

4 comments:

miz ruha said...

alhamdulillah... tak ada apa.. :)

lama tak jenguk sini...
dah bertukar rupa...

therosputih said...

miz ruha
itulah...syukur sesangat...hehehe

adyna said...

Selagi larat makan..makan ain hehehe

therosputih said...

kak adyna
hehehe...setakat ni, memang hobi suka makan gamaknya kot...hahaha