Wednesday, March 23, 2011

alhamdulillah

Views
semalam...aku try makan sket...rindu nak makan weih...tengah ari tu, aku terasa sangatla haus...so, pekena air tin, air buah kundur!! srot2...minum...hampir separuh upenya dah minum...letak tepi lu...smbung wat keje...alih2...aku rasa mau muntah plak...hadoilah...terus aku makan gula2 mint, kasik lega sket tekak ku yang loya...berjaya tahan muntah tgh ari tu...

malam, tgk orang lain makan nasi, aku pun ada la jugak tergerak nak makan nasik, makanla dalam 4sudu, pergh...nikmatnya lah hai makan ni...tp dlm ati, cuak gak, kot2 tetibe kekgi nak muntah...tunggu punya tunggu...dekat2 sejam gaklah, baru rasa nak muntah balik, tuhan je yang tahu, air mata dah berguguran dah, tahan muntah punya pasal...pastu bedal gula2 mint lagi sekali...

oh...kenapakah aku mcm ni...penat sudah muntah...

semalam, aktiviti aku hanyalah tgk tv, mengait...nikmat sungguh dunia nih...pastu rasa nak makan...wah...apa lagi, selongkar laci makanan aku, apa ada...ada kek apollo tu, ada mamee monster, ada bermacam2 biskut...sume aku makan...dan yang paling best, aku tak muntah...wah...perkembangan positif...

ayah aku suh minum susu, kot2 gastrik aku datang balik, aku pun agak mcm tu lah, seminggu lebih cuti ari tu, aku tak minum susu, minum pun jarang2, ni, tadi, dah minum susu, semalam sebelum tido pun aku minum susu...hope pasni takmo dah muntah2 eh wahai perutku yang aku sayang...

notakaki : rasa nak makan nasi putih + ayam halia

2 comments:

s1t1 2uL41k4 said...

ain kau kenapa..? risau aku baca entry ni. take care k..

therosputih said...

siti zulaika
it's ok dear...takde pape yang kritikal kot...=)