Wednesday, March 2, 2011

aku menang kontes cerita paling lawak sedunia

Views
masih ingat lagi contest yang dianjurkan oleh sedari anyss, rakan blogger aku kat 100penulis, ari tu, dia ada anjur contest cerita paling lawak sedunia, pastu aku pun join la ngan niat saje suke2...tak sangka, tadi check email, dia cakap aku one of the winner, hohoho...tak sangka...

nak bace cite aku kelakar ke tak, leh klik kat sini

hadiah yang bakal aku dapat adalah

kerongsang mutiara dari sabah

hehehe...walaupun encek leo keje kat sabah, aku tak pernah lagi dapat hadiah kerongsang sabah ni, so...leh le merasa jugak kan...pasni, kalu berkenan ngan kerongsang sabah, leh ler aku paksa encek leo belikan untuk aku...tettttt....pastu aku bayarkan la...takde maknanya aku nak mengepau dia, aku tak suke...

notakaki : dah berangan gi sekolah pakai kerongsang sabah ni...harharharhar

6 comments:

Fadzillah Kamarudin said...

tahniah...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

tahniah yer..muarh rezeki!

k_Own said...

tahniah kak. tahniah. hehehe

therosputih said...

fadzillah kamarudin
time kasih...

therosputih said...

♥♥azatiesayang ♥♥
a'ah, syukur alhamdulillah...oga dipermurahkan lagi...amin...

therosputih said...

k_own
time kasih dik...lama tak lepak kat blog hang...hukhukhuk..tak menyempat...