Monday, March 28, 2011

asal ada meeting je aku mengantuk tahap gaban

Views
pagi tadi, tak nyempat2 nak online, hupdate blog, sebab ada hal nak kena setel lu...adehla...pastu cepat2 siap gi sekolah, sbb ada meeting...aku perasan sejak aku keje nih, asal smpai je kat sekolah, mata aku secara otomatiknya akan menjadi redup2, sayu...meaning? aku mengantuk le beb...hauhauhau...spesis cikgu takde matlamat idup namanya...kwang3...shhhh3....diam2 sudey...

tadi aku ada meeting...masuk je bilik mesyuarat, aku terus menguap tahap tenuk kuasa tiga belas...ya allah ya tuhanku, aku agakla kan, aku kena sumpah lah, takleh masuk bilik mesyuarat...kiranya aku kena tulah la kan...ape? tak percaya? huh...percayakan je...kalu tak aku ketuk2 pale hangpa sume pat lima belas kali....

menguap tutup mulut ye

credit to google for this picture
huh...aku sejak dari zaman u lagi, paling tensen kalu mengantuk, pastu nguap2, tp takleh tido...huh...sangat terseksa jiwa raga sobonarnye eh...

tapi tadi, aku bantai tido dengan amannya, hehehe...cean pengetua aku, duk berucap bagai nak rak, tp aku? selaku staf sekolah, sangatlah bertindak kurang hasam di situ, dah tu, nak buek camno...aku takleh nak buat pape...sangat mengantuk hokeh...

masuk ni, dah ada bape kali dah meeting kat sekolah aku, dan 90% daripada meeting2 tu, aku bantai tido...tu yang aku syak aku kena tulah ngan bilik mesyuarat tu...hmmmm...nak kena panggil dukun pak sukun kasik berubat la gamaknya kan...hihihihi

notakaki : malam2 susah nak tido, sebab tu siang2 asik nak tido agaknya



4 comments:

ummu said...

assalamualaikum therosputih..
hi hi saya pun ngantuk juga waktu meeting lagi2 kalau meeting tu berjam-jam...

therosputih said...

ummu
waalaikumussalam warahmatullah...
mengantuk kalau meeting? hihihi...nak buat mcm mana eh takmo kasik ngantuk...

white rose said...

ain...siannye kau...
letih sangat2 tuh...

ni xbole bawak tengok teater la nih, hbis cerita baru kau jaga...

therosputih said...

white rose
teater? ala...ain minat sama teater...hehehe