Tuesday, March 29, 2011

sesekali layan cite asmara 2

Views
perghh...tak pernah lagi mengalami sindrom mau layan cite asmara sampai sebegini rupa...owh...meronta2 jiwa raga ku...hauhauhau

last week aku tertengok cite asmara tanpa sengaja, as a result, minggu ni...kalu bulih kul 8.00pm dah ready depan tv semata2 mau layan cite...oho...

asmara 2 minggu ni mmg sangat2 tidak menguciwakan aku...sangatlah bahagia...hauhauhau...ada beberapa ayat dia yang memang menyentapkan jiwa raga aku...owh...tp sayang...masa aku ngah tunggu nak online, ayat2 yang menyentapkan aku tadi hilang begitu sahaja...adeh...hampeh3...

notakaki : cite asmara malam ni mmg sentap habes!!!!

2 comments:

otai87 said...

ceh!!! layan asmara rupenye ko... haha!!

therosputih said...

otai87
hehehe...alah...tak bleh ke aku nak layan cite tu...hukhukhuk