Wednesday, November 11, 2009

horoscope today

Views
"do your friends a favor, give them a call and offer up a little of your scarce time"

hahaha....nak kata i am fully believe ngan ramalan this kind of horoscope ni, takdelah jugak, setakat view je, tp bila terbace this kind of ramalan, aku sedikit tergelak...ngeh3....kenapa?ntah...takde pape...maybe right now, aku tgh missing my friends a lot, tenet je penghubung kisah kami, tu pun kalau sume berjaya mencapai capaian intenet, kalu tak, same je, totap tak tau pe ah jadi ngan mereka sume...

i should give them a call? hurmmm...not i should, but i must...hehehe...right now, msg2 saje, ok la tu kan, y penting kita ikhlas ngan apa y kita buat, (alasan kenapa aku tak call)...bukan aku tak nak bazir kan kredit ke hape ke, tp mmg aku tak bape suke bercakap through phone ni, better msg lagi best...

eh2...jangan kasi aku melalut panjang lebar lak kat sini, nnti 3 page pun belum tentu dah hbs, msti ada lagi dan lagi...hehehe

No comments: