Sunday, August 9, 2009

demam test

Views
kalau demam, cepat2la gi test, jumpa doktor, suh dia check, mana lah tau kot2 bukan demam biasa kan, kat tv pun, pung pang pung pang duk tunjuk iklan suh kalu demam, cepat2 gi check, mungkin bukan demam biasa, kot2 demam luar biasa...

ni bukan sebarang demam ni, demam ngan test, esok, start first test...hadushhh....malas nyer lah hai nak gi test2 nih...tp apa kan daya, sape lagi y berkuasa menentukan keadaan aku sebagai sorg pelajar ni?pastinya lecturer...haihhh...

skang ni, konsep dia sama je...perenggan first ngan perenggan dua tu sama je cite dia...

perenggan first : kalau demam, jumpa doktor
perenggan dua : sebab doktorlah saya rasa kus2 nak demam nih

perenggan first : doktor test la saya ni, rasa lain mcm je 2,3 ari ni, tak sihat gamaknya
perenggan dua : doktor bagi lah soalan test y senang2 sket doktor, senang saya nak score subjek nih

demam, test, doktor...
3 benda y aku tak bape nak sayang...

esok aku test teori nombor, ntah apa je y aku buat seharian nih...esok test kul 2.30 smpai kul 4...sejam setengah tu, msti byk soalan...puh3 la soalan senang, lehla aku jawab...amin....

2 comments:

- jinggo - said...

semuga dipermudakanNya masa exam.......

'ainrahimin said...

huhu...susahnye lah exam td...rase melayang2 je, kaki tak pijak bumi lepas kuar dewan exam...sadis3...