Thursday, August 27, 2009

first microteaching

Views

sebelum ni kan dah pernah microteaching, tp utk subject minor, skang ni subject major lak...cabaran dia? bertambah kuasa4...maksudnya?menyebabkan tidur malamku lagi nyenyak, mandiku berjam2, sume sbb gara2 nak fikir apa aku nak buat utk induction set nih...


fikir punya fikir, tak dapat pape pun...alih2, masa dalam kelas, sorg mmber aku ni, pisang..(aku kawan ngan buah-buahan tempatan)...dia suggest aku guna ni...maka, dengan ini aku dgn bangganya nak ucap..."terima kasih pisang"...so, nilah dia induction set aku...hahaha...aku lukis sendiri...

induction set aku utk tajuk arithmetic progression


mmg tak cantik, tp rumate aku duk puji2 ckp aku kreatif, aku rasa dia ni rabun tak pun dia saje nak perli aku...(sori rumate TERkutuk hang kat sini)...

tuan demo y bakal observe aku nnti tak tgk lagi set microteaching aku, kiranya korg ni merupakan golongan pertama y tgk...aku micro teaching mlm ni, lps bukak puasa, so, bukak puasa aku kali ni dipenuhi dengan kecuakan, kiranya aku minum cuak ngan makan takut la mase buka...

dah la nak kena ngajar tepat2 20 minit, kena guna masa secukupnya, kalau lebih, hbs ah markah, kena potong, kalau kurang kang, haru gak nnti jadinya...kena potong markah gak...haish...sume serba tak kena kan....susah wo nak jadi cikgu ni...

notakaki : doakan aku dapat wat dgn jayanya...

No comments: