Sunday, August 16, 2009

tentang dia

Views
semalam, aku rasa risau sgt2 secara tiba2, pastu wajah org tu naik kat mata aku secara tiba2 gak, aku terus rasa tak sedap hati, mcm nak berlaku pape je, cuak la plak, dahla dia tak cntact aku ckp ada kat mana dah skrg ni, ari sblm tu je dia ckp nak gi satu tempat ni, ada keje sket, tido sana, aku tak tau la plak bape hari kan...

hari ni, enset aku syp je, sumber utama penyebab enset aku bunyik2 ntah buat apa skang ni, aku berkira2 sendiri, meneka2...

sabar punya sabar, eh...aku nak kol lah, ckp2 ngan dia, nasib baik takde pape, dia ckp dia ada kat sana smpai rabu, hummmm...smpai rabu lah enset aku kurang menghasilkan bunyik2 kan...takpelah, aku pun tak nak kacau dia, aku patut memahami, support dia kan, as long as dia enjoy ngan apa y dia buat, aku doakan y terbaik buat dia....

No comments: