Wednesday, August 19, 2009

induction set : what you can see from these picture?

Views
vs

hahaha...y mana satu pilihan anda? pertandingan spot the difference ke hape nih? kelakar plak rasanya...gmbar y atas tu current sem, y bawah sket tu, last sem...aksesori lebih kurang je, ntah hape2 tah aku ni...aku paling sayang y daun ngan bunga 3 kuntum tu, bunga tu masa gi kenduri kawin ntah sape2 tah, dia bagi bunga pahar tu, tp dibuat dr tuala kecik, aku suka sgt, current sem, bunga ros putih...tapi dah kering, sengaja aku letak kat board aku, ada nilai tersendiri y aku sendiri masih mencari apakah nilah itu...

moral of the cerite : sepah tak board aku? adakah board aku ni mematuhi kegunaan board kepada pelajar mcm aku?

renung2kanlah...tp aku dah tau dah jawapan dia...
*
*
*
jawapan : sepah, sangat tidak tersusun, haru biru, huru hara, board y disediakan digunakan utk meletakkan apa y difikirkan shanteq semata2 tanpa memikirkan adakah ia berkaitan ngan apa y sedang, telah atau bakal dipelajari, tiada unsur2 keilmuan keilmiahan...hampeh dan hancussss....


2 comments:

Vivek said...

Nice but can you write in english so all world will enjoy your post

therosputih said...

vivek
i write what i want to say, not what people want to read...