Tuesday, August 4, 2009

walaupun dia tak kenal kita

Views
mungkin dah agak lewat utk aku ucap takziah kepada keluarga yasmin ahmad, y aku tau dia seorang pengarah cite y lain dr y lain, sepet, gubra, muhsin, dan byk lagi...aku ni takdelah kaki wayang sgt, takdelah mengikuti sgt perkembangan seni tanah air mahupun bukan tanah air...aku cuma tau, sharifah amani tu selalu berlakon ngan yasmin ahmad, adik2 dia pun sama, dulu penah tgk cerita artis malaysia kot, satu keluarga sharifah amani tu keluar, muka adik beradik dia nak sama je, comel2...jd, yasmin ahmad ni kira mcm part of them dah, sbb baik sgt ngan family sharifah amani, aku lupa lak nama mak dia apa, selalu ingat je, skang ni tak terkeluar dek jari jemari lak, takpelah...nnti aku ingat lah tu...

walaupun yasmin ahmad tak kenal aku, and aku pun tak bape nak kenal dia, aku terkejut sgt masa dpt tau dia dah meninggal dunia, tau dia sakit pun masa bace paper, kiranya sume berlaku dalam beberapa detik y mengejutkan aku...takziah sekali lagi buat keluarga allahyarhamah...moga roh dia dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan umat islam y soleh dan solehah...

rasa dekat plak ngan kematian...

mati itu pasti, mari kita beramal byk2 seolah2 mati itu esok

2 comments:

adyna said...

semoga rohnya dicucuri rahmat amin..

therosputih said...

kak adyna
alfatihah buat arwah...semoga tenang di alam sana...